Bio odstranjevalec vonjav

8,39 z vključenim DDV

Odstranjuje neprijetne vonjave, ki nastanejo zaradi iztrebkov, urina in bruhanja. Čisti in osvežuje v enem koraku. Aktivirani mikroorganizmi trajno odstranjujejo neprijetne vonjave. Primerno za vse površine in talne obloge, kot npr. za ploščice, naravni kamen, beton, omete, laminate, parket, PVC, tekstilne talne obloge, blazine ter še veliko več. Primerno tudi za odstranjevanje neprijetnih vonjav v odtokih, jaških za vodno črpalko, smetnjakih in posodah za smeti.

Predviden čas dostave:

V 2 delovnih dneh

Brezplačna dostava:

Za vse nakupe nad 30,00 EUR.

100% varen nakup in plačilo.

Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Opis

Uporaba:

Trdovratne nečistoče najprej odstranite s papirnato brisačo. Odstranjevalec vonjav obilno razpršite na nečiste predele in enakomerno porazdelite ter pustite delovati 30 minut. Na vpojnih površinah, kot npr. fugah in ometih pustite delovati daljši čas, najbolje čez noč. Nato površino sperite s čisto vodo. Za odstranjevanje vonjav v smetnjaku preprosto razpršite in pustite delovati. Za preprečevanje neprijetnih vonjav iz odtokov in jaškov za vodne črpalke, 50 ml zlijte v odtok. Ne sperite z vodo.

Nasvet:

Pri površinah občutljivih na vlago, kot npr. laminat in parket, nanesite na vlažno krpo in obrišite. Odvečno mokroto odstranite.

Opozorilo:

  • Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
  • Hraniti izven dosega otrok

Sestavine v skladu s priporočili ES:

  • <5 % Anionski tenzidi
  • Neionski tenzidi
  • Dišave
  • Encimi

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio odstranjevalec vonjav”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top