Predstavitev proizvajalca, družbe MELLERUD

Že več kot trideset let je MELLERUD CHEMIE GMBH uspešen razvijalec, proizvajalec in distributer vrhunskih specialnih čistilnih, negovalnih in zaščitnih sredstev, s sedežem v mestu Brüggen/Nemčija.
Zgodovina

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1981 v Nemčiji, ime pa je dobilo po mestu na Švedskem. Ponaša se z 31 letnim »know-how«-om na področju celotnega proizvodnega programa, je vodilni proizvajalec na nemškem trgu in beleži konstantno letno rast, saj svoje proizvode dobavlja že v več kot 30 držav sveta.

Pomembno:

  • Premium kvaliteta
  • Lastni laboratoriji in formulacije
  • Lasten raziskovalno razvojni oddelek
  • S svojimi izdelki prisotni v več kot 4.000 trgovinah po Evropi

Zgodba o uspehu se je začela z željo po razvoju učinkovitih čistilnih sredstev za odstranjevanje posebej trdovratnih nečistoč. Proizvodi bistveno prekašajo običajna univerzalna čistilna sredstva, vendar pri tem varujejo materiale in okolje. Danes 100 sodelavcev na sedežu podjetja v kraju Brüggen v Nemčiji proizvaja več kot 200 različnih posebnih čistilnih, negovalnih in zaščitnih sredstev za hišo, dom, garažo, delavnico, balkon, teraso in vrt ter počitniška vozila (avtodome, prikolice) in plovila. Vsi izdelki se proizvajajo po lastni recepturi. Lastni laboratorij ob upoštevanju strogih MELLERUD standardov kakovosti in varnostnih standardov kontinuirano deluje na razvoju novih in optimizaciji obstoječih proizvodov.
Podjetje ponuja rešitev problemov s celotno paleto premium izdelkov, ne pa prodaje posameznih artiklov.

Področja uporabe:

  • Keramika, marmor, naravni kamen
  • Plesen
  • Sanitarije
  • Gospodinjstvo
  • Vrt, terasa, balkon, zunanji prostori

Skrb za okolje z BIO ČISTILI

Raziskave in razvoj za ekološke alternative Za MELLERUD je proizvodnja učinkovitih in okolju prijaznih čistilnih sredstev pomemben sestavni del filozofije podjetja. Že dolgo je cilj podjetja razvoj alternativnih bio proizvodov, kot dopolnilo k že poznanim, visoko učinkovitim specialnim čistilnim in negovalnim sredstvom. Ker za vsako nečistočo in težavo z nego ne obstaja učinkovita bio rešitev, so v podjetju MELLERUD z bio serijo proizvodov preučevali različne možnosti. Z ljubeznijo do okolja so vzeli v zakup, da je lahko potreben daljši čas delovanja, uporaba lažje mehanske podpore in višje koncentracije naravnih nadomestnih sestavin, da lahko dosežejo optimalni rezultat. Vse s ciljem, da vam lahko ponudijo zanesljiva in dobro delujoča ekološka čistilna sredstva po preizkušeni MELLERUD kakovosti.