Zanesljiva in dobro delujoča naravna čistila. V recepturi se uporabljajo samo naravne kisline, soli, voski in olja. Ne vsebujejo formaldehidov, fosfatov in klora, v celoti so proizvedeni brez barvil in brez uporabe težko razgradljivih kompleksnih spojin.

 • Bio čistilo za kuhinjo

  6,99 z vključenim DDV
  Odstranjuje maščobne, nečistoče, obloge in trdovratno umazanijo. Učinkovito in okolju prijazno čisti z naravno močjo sode in je primerno za kuhinjske površine iz umetnih materialov, lesa, kamna, keramike, emajla in legiranega jekla kot npr. pohištvo, delovne površine, kuhinjske nape, štedilnike, hladilnike, itd. Razmasti in higiensko očisti celotno kuhinjo: kuhinjske omarice, kredence, pečice, kuhinjske nape, hladilnik, itd. Neto količina: 500 ml
 • Popolna čistilna moč z enostavno uporabo. Samodejno odstranjuje trdovratne obloge kot so vodni kamen, urin in rja. Odstranjuje neprijetne vonjave in poskrbi za higiensko čistočo v kopalnici in stranišču. Skrbi za bleščeč sijaj na ploščicah in armaturah. Nov tip efekta za odtekanje preprečuje nastajanje novih oblog.
 • Popolnoma in učinkovito odstranjuje vodni kamen. Pri čiščenju ne nastajajo neprijetni hlapi. Primerno za kavne avtomate, grelnike vode, kuhalnike za vodo in čaj, likalnike na paro, pralne stroje, parne čistilce, potopne grelce in veliko več.
 • Bio čistilo za parket in pluto

  8,99 z vključenim DDV
  Odličen sijaj brez načenjanja materialov. Skrbi za nežno in dolgotrajno nego parketa, lesa in tal iz plute. Primerno za čiščenje lakiranih in povoskanih površin. Osveži in odbija nečistoče. Redna uporaba preprečuje predčasno temnenje in bledenje parketa in plute.
 • Bio čistilo za laminat

  7,99 z vključenim DDV
  Z lahkoto odstranjuje nečistoče, prah, odtise, maščobe in oljne obloge. Čisti in neguje vse vrste laminata, kot tudi stenske in stropne panele. Naravna kombinacija učinkovin daje tlom negovan izgled in na področju robov nudi zaščito proti vdoru mokrote.
 • Bio čistilo za umetne mase

  7,39 z vključenim DDV
  Učinkovit proti trdovratnim nečistočam. Temeljito in okolju prijazno čisti vse povrtšine iz umetnih materialov, kot npr. pohištvo, rolete, žaluzije, okenske okvirje, vrata, stenske in stropne panele. Primerno tudi za čiščenje notranjih prostorov vozil, avtodomov in prikolic, čolnov in desk za deskanje na vodi.Odstranjuje umazanijo, prah in druge maščobne obloge, prstne odtise, nikotin, nečistoče iz okolja, saje in veliko več. Nov efekt odtekanja in efekt antistatike ohranja materiale dalj časa čiste.
 • Bio čistilo za vrtno pohištvo

  7,99 z vključenim DDV
  Na osnovi kombinacije naravnih sestavin učinkovito in okolju prijazno čisti vso vrtno pohištvo iz umetne mase, stekla, lakiranega lesa in kovine. Odstranjuje nečistoče, prah, maščobne obloge, prstne odtise, nikotin, ptičje iztrebke, zelene obloge in zagotavlja bleščeč sijaj. Negovalne sestavine ščitijo pred predčasnim staranjem. Nov efekt odtekanja in antistatični efekt otežujeta nastajanje nečistoč in olajšata nadaljnje čiščenje.
 • Bio čistilo za teraso in balkon

  7,99 z vključenim DDV
  Visoko učinkovita, naravna kombinacija kislin učinkovito in dolgotrajno odstranjuje nečistoče, obloge vodnega kamna in trdovratno umazanijo iz peš poti, balkonov in teras. Primerno za kislinsko odporne naravne in umetne kamnine, kot npr. skrilavec, granit ali kremenov kamen, keramične površine, kot so klinker, glazirane in neglazirane ploščice ali betonske plošče.
 • Bio milo za tla

  7,99 z vključenim DDV
  Naravno in visoko kakovostno milo nežno čisti in dolgotrajno neguje glazirane in neglazirane talne ploščice, naravni kamen, tla iz umetnih materialov in lesa. Primeren tudi za PVC, linolej ter parket in laminat. Osveži in dolgotrajno ohrani naravni sijaj tal. Po čiščenju tla niso spolzka, saj ne vsebuje voska.
 • Primerna nega za vse vrste lesa: svetel, temen, antičen ali nov. Ščiti pred dnevnimi obremenitvami in z lahkoto odstranjuje prah in prstne odtise. Ščiti les pred izsušitvijo in dolgotrajno ohranja njegovo naravno barvo in sijaj.
 • Bio odstranjevalec vonjav

  8,39 z vključenim DDV
  Odstranjuje neprijetne vonjave, ki nastanejo zaradi iztrebkov, urina in bruhanja. Čisti in osvežuje v enem koraku. Aktivirani mikroorganizmi trajno odstranjujejo neprijetne vonjave. Primerno za vse površine in talne obloge, kot npr. za ploščice, naravni kamen, beton, omete, laminate, parket, PVC, tekstilne talne obloge, blazine ter še veliko več. Primerno tudi za odstranjevanje neprijetnih vonjav v odtokih, jaških za vodno črpalko, smetnjakih in posodah za smeti.

Title

Go to Top